Инфо

2. август 2018.2. авг 2018.
Двери дементују напредњаке

Двери дементују напредњаке

Покрет Двери осудио је данас медијске и друге нападе на лидере Савеза за Србију пред трибину у Шапцу уз оцену да власт на све начине покушава да спречи деловање тог опозиционог савеза.
"Они пљују, етикетирају и физички насрћу на све који мисле другачије", навео је покрет Двери и осудио све "лажне натписе" који су се појавили у медијима везано за догађаје јуче у Шапцу, указујући да нису осуђивани напади на чланице тог покрета.
Покрет Двери је навео да не разуме зашто председнику Србије Александру Вучићу, који стално тврди да је опозиција небитна и неозбиљна, смета да та иста опозиција одржи трибину и разговара са градјанима па је "потегао комплетну машинерију – лажне вести у режимским медијима, неколико СНС батинаша испред улаза у позориште где се одржавала трибина, потпредседницу СНС из Владимираца која глуми да је повређена итд".
Двери су навеле да је "ноторна лаж" објављена у режимским медијима да је Бошко Обрадовић у Шабац дошао под ротацијом и да аутомобил на сликама и снимку није његов, као и да никада није поседавао ауто те марке.
"Друга лаж је да је Бошко на трибину дошао са обезбеђењем. Председник Двери је пре трибине био са члановима у канцеларији у Шапцу и одатле су сви заједно кренули ка позоришту", навео је покрет Двери и додао да је Обрадовић био у пратњи пет дама.
Покрет је навео да су "СНС батинаши покушали да испровоцирају председника Двери и грубо су гурали чак и жене и уносили им се у лице, посебно мушкарац у жутој мајици", додајући да је "изгледа насиље над женама из Двери дозвољено, јер о томе нико није писао".
Двери су упитале зашто нико није нашао за сходно да се запита шта ради петнаестак "СНС батинаша испред трибине опозиције" и да ли је нормално малтретирање и гурање свих, а нарочито жена које су дошле са лидерима опозиције, као и да ли то значи да опозиција нема право на деловање и слободу говора.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa