Инфо

1. март 2024.1. мар 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за петак, 1. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 1. март 2024. пишу о формирању власти у главном граду, извештају Фридом хауса и другим темама.

БЛИЦ - "Три опције за дан Д, могућ бонус од 48 сати", о формирању власти у Београду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Оружје за Зеленског јак рафал у неутралност" - лидер Украјине предложио у Тирани да Кијев са земљама Балкана производи муницију. Изјава председника Русије Владимира Путина на Федералном сабору: "Можемо да уништимо све циљеве на Западу".

ДАНАС - Организација "Фреедом хоусе" забележила нови пад политичких права и грађанских слобода у земљи "Србија нема демократски него хибридни режим". "Полиција не узима за озбиљно насиље над ЛГБТ особама", пише лист.

НОВА - "Бројила за струју очитава фирма Вучевићевог сарадника", лист пише да су приватници блиски напредњацима кључни за обрачун потрошње електричне енергије. "Опозиција за понављање избора, Вучић би да држи конце у рукама", о наставку конститутивне седнице Скупштине града Београда.

ПОЛИТИКА - Председник Србије Александар Вучич на самиту о плану раста за Западни Балкан: "За 10 година БДП Србије биће 150 милијарди евра". "Енергетски изазови у врху светских приоритета", о седмом форуму земаља извозница гаса у Алжиру.

КУРИР - "Срамно", отац дечака убице тражио: обраћајте ми се са поштовањем - ја сам цењени доктор, пише лист. Лист преноси делове годишњег говора председника Русије: "НАТО се спрема да нападне Русију.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Вучић: За деценију бићемо дупло јачи", газимо напред, пише лист. Лист пише и да је "Кнелетов први рекет била Брена".

АЛО - "Грађани Србије ће имати користи од договора у Тирани", председник Вучић саопштио сјајне вести, пише лист. Лист пише и да је породиља преминула после царског реза: "Млада мајка искрварила насмрт".

ИНФОРМЕР - "Запад никад Вучићу неће опростити што ради за Србију", Ана Брнабић каже да ће ЕП увек подржавати Ђиласа, Маринику, Ћуту и сличне, јер за разлику од њих, Вучић жели да Србија буде слободна земља, пише лист.
Бета

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa