Инфо

20. август 2018.20. авг 2018.
Завршне припреме

Завршне припреме

Нове, 13. Олимпијске сеоске игре Града Шапца очекују нас предстојећег викенда, а припреме су у завршној фази, истакнуто је на конференцији за медије у Градској кући. После две године у којима је учеснике угостила МЗ Летњиковац, ОСИ се поново враћају на сеоско подручје. Домаћин овогодишњих игара биће Мачвански Причиновић.
-Сваке године има заинтересованих села, но није било оних Месних заједница са одговарајућом инфраструктуром, те смо се определили за Летњиковац. После четири године, поново се јавио Мачвански Причиновић. Није било дилеме да ли да им се повари задатак отагнизације, обзиром на одлична искуства из 2014. Верујемо да ће бити још више учесника него претходно лето, припремили смо, уз спортски и културно-уметнички програм. радујемо се новим Играма и позивамо Вас да нам се придружите - рекао је председник Организационог одбора Сретен Радовановић.
-Сама завршница радова је у току, све ће бити спремно. Знају сви колико нама ОСИ значе, те је и у селу приметно добра и другачија атмосфера. Обејекти од пре четири године су "умивени", а желимо, не само да будемо добри, него и најбољи организатори до сада. КУД "Мачва" ће наступити у културно-уметничком делу програма, биће избор за мис, где се надмећу девојке у спортској опреми искључиво - додао је Верољуб Арнаутовић у име МЗ Мачвански Причиновић.
Пријаве села су до сутра у 14 часова, жреб је у среду. Спортски савез Шапца очекује око 40 МЗ и око 2.000 учесника.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa