Инфо

19. јун 2024.19. јун 2024.
Бета

Бета

Насловне стране за среду, 19. јун

Београдски дневни листови на насловним странама за среду, 19. јун, пишу о малој матури, о учешћу Србије на Европском првенству у фудбалу, о копању литијума у Србији, међународним односима и другим темама.

БЛИЦ - "Тест из српског намучио мале матуранте", пише лист. Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић извинуо се селектору због изјаве коју је дао медијима након пораза од Енглеске.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "НАТО сад прети и Кинезима" о затегнутим односима великих сила. "Победа за 'орлове' императив" о наступу Србије на Европском првенству. Лист пише о утисцима ђака након полагања пријемног испита из српског језика "Осмаке намучила "Грачаница".

ДАНАС - Лист пише да се спрема "Фронт за одбрану Србије" који има за циљ да спречи отварање рудника литијума. "Лекс специјалис за Експо 2027 прст у оку ЕУ" о упозорењу Фискалног савета да јавност треба да буде упозната детаљније са пројектима које држава спроводи.

НОВА - Полицајка Катарина Петровић у интервјуу за лист каже: "Спремна сам на борбу, иако верујем да ћу опет бити ослобођена". Репрезентативац Србије Никола Миленковић о предстојећем мечу на Европском првенству у фудбалу "Морамо да победимо Словенију, биће теже него са Енглеском". "Једино решење забрана ископавања литијума", пише лист.

ПОЛИТИКА - "Приштина предала тела троје убијених Срба", о акцији идентификације жртава на коју се чекало 25 година. "Орбан подржао Рутеа у замену за немешање у рат у Украјини" о договору мађарске владе са НАТО.
Бета

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa