Инфо

9. септембар 2018.9. сеп 2018.

Савез за Србију: Посета Вучића Косову представа која није донела ништа конкретно

Савез за Србију оценио је данас да је посете председника Србије Александра Вучића Косову "представа која није донела ништа конкретно" и служила је само за "скупљање јефтиних политичких поена на несрећи српског народа".
"Након два дана ријалитија у коме смо пратили посету Александра Вучића Косову и Метохији и након његовог говора у Косовској Митровици, на жалост, можемо само да закључимо да је једина поента ове посете скупљање јефтиних политичких поена на несрећи нашег народа", наведено је у саопштењу Савеза.
Из Савеза истичу да је питање Косова и Метохије најозбиљније национално питање и да не критикују власт по сваку цену те да јесу опозиција Александру Вучићу, али не и држави и да би и радо поздравили конкретне ствари којима се штити српски државни интерес на Косову и Метохији.
Савез за Србију основали су Демократска странка, Народна странка, Двери, Левица Србије, Здрава Србија, Заједно за Србију, Покрет за преокрет, Удружених синдиката Србије Слога, Покрета Срба са Косова и Метохије "Отаџбина" и бивши градоначелник Београда Драган Ђилас који је иницијатор савеза.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa