Инфо

12. септембар 2018.12. сеп 2018.
Саобраћај умереног интензитета

Саобраћај умереног интензитета

БЕОГРАД, 12. септембра 2018. (Бета) - Саобраћај је данас умерен и одвија се без застоја, а возачи се упозоравају на измењен режим на бројним деоницама због радова, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС).

АМСС је позвао бициклисте и мотоциклисте да се потруде да буду примећени на путу како би били безбеднији у саобраћају.

Према последњим подацима Управе граничне полиције на путничким терминалима нема дужих задржавања.

На излазу из Србије ка Хрвтаској на прелазу Батровци камиони у просеку чекају око 360 минута, на прелазима Шид и Хоргош са Мађарском око 180 минута, док се на прелазу Келебија чека око 120 минута.

Данас почињу радови на појачаном одржавању аутопута од прелаза Батровци са Хрватском ка Београду на деоници од наплатне станице "Шид" до петље "Адашевци", у смеру ка Београду. Саобраћај ће се одвијати зауставном саобраћајном траком. Очекује се да радови трају до 12. октобра.

Због радова на монтажи расветних стубова у средишњем делу коловоза, на делу пута Београд - Нови Сад, у зони наплатне станице "Нови Сад југ" до 20. септембра за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, у смеру од Суботице ка Београду.

Радови на санацији клизишта, на деоници пута Прилике-Јасеново, у близини места Пресека требало би да буду завршени до 12. октобра, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa