Инфо

26. септембар 2018.26. сеп 2018.
Пијетловић: Да сви страхују када нам гостују

Пијетловић: Да сви страхују када нам гостују

-Желимо да ШАБАЦ позиционирамо још јаче на ватерполо мапи региона и да функционишући као тим, у сваком погледу, изазивамо страхопоштовање код ривала, ма како се он звао. Уз пуне трибине и подршку која овај клуб издваја од других можемо да створимо страх код свих ривала, да долазе уз осећај да неће бити лако играти и освојити бодове на овом базену - истиче нови капитен шабачког клуба, наш репрезентативац Гојко Пијетловић у разговору за "Глас Подриња".
-Брзо сам се договорио и разумео са Ватерполо клубом ШАБАЦ, поклопиле су се жеље, амбиције, услови и ту није ни било спора, једино сам ја дуже размишљао о даљим потезима јер сам се одомаћио у Румунији, упознао језик, град, људе, стекао пријатеље и није било лако отићи, но мислим да сам донео праву одлуку, осећам се већ као код куће, породица ми је близу, окружен сам дивним људима и то је најважније - додаје Пијетловић.
Комплетан разговор прочитајте у штампаном издању вашег и нашег листа "Глас Подриња" који ће на киосцима бити већ од сутра, 27. септембра.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa