Инфо

13. децембар 2018.13. дец 2018.
Стиже снег

Стиже снег

У Србији ће сутра бити облачно време, понегде са снегом, док се очекује да ће у већини крајева од вечери нападати пет до 10 сантиметара снега, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).
РХМЗ је упозорио да се од петка увече понегде у централним и јужним пределима очекује киша која ће се ледити при тлу.
Више снега метеоролози очекују на северу и западу, у суботу поподне и на истоку, а понегде ће нападати и 20 сантиметара снега.
Сутра ће у Србији дувати слаб до умерен југоисточни ветар који ће се појачати крајем дана на југу Баната и у доњем Подунављу. Јутарња температура биће од минус пет до нула степени, а највиша дневна од нула до шест степени.
У Београду ће сутра бити облачно време, поподне, увече и ноћу са снегом који ће се задржати на тлу. Дуваће слаб до умерен југоисточни ветар. Јутарња температура биће око минус један, а највиша дневна око један степен.
У Србији ће у наредних седам дана бити облачно и хладно време.
У суботу се очекује формирање или повећање снежног покривача, док ће киша падати само на југу и југоистоку и понегде се ледити при тлу.
Снег ће у недељу престати да пада и уследиће краткотрајно разведравање, прво на западу.
Следеће седмице ће бити врло хладно време, ујутро са слабим и умереним мразом и дневном температуром око нуле, док ће у брдско-планинским пределима падати слаб снег.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa