Инфо

15. фебруар 2019.15. феб 2019.
АМСС: Умерен интезитет саобраћаја

АМСС: Умерен интезитет саобраћаја

Могућа је поледица на свим влажним путевима. Такође, и у зонама са смањеном видљивошћу коловоз може бити влажан и клизав што захтева додатни опрез у вожњи.
Возаче на путевима у Србији очекује умерен интензитет саобраћаја и нема ванредних застоја и прекида, али се данас очекује већи број возила, нарочито на путевима који воде ка зимским туристичким центрима, саопштио је Ауто-мото савез Србије.
Могућа је успорена вожња на путевима који воде на Копаонику, Златибору, Дивчибарама, Тари, као и другим туристичким центрима.
Иако су сви путеви ка главним планинским центрима проходни, АМСС саветује да се на Копаоник долази из правца Јошаничке Бање.
На наплатним станицама нема дужих задржавања, док на су задржавања на путничким терминалима граничних прелаза до 30 минута.
Очекује се да ће се задржавања на најфреквентнијим граничним прелазима са Мађарском и Хрватском повећати, па ако путујете тамо саветујемо да користите алтернативне граничне прелазе.
На теретним терминалима на излазу из земље возила на прелазима Хоргош и Келебија, ка Мађарској, 240, односно 180 минута, а на Батровцима, према Хрватској, око 60 минута.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa