Инфо

18. април 2019.18. апр 2019.
Не бојимо се никога
ТОДОР ЈАНДРИЋ, РК „МЕТАЛОПЛАСТИКА“

Не бојимо се никога

Традиција је на страни Шапчана, досадашњи ток сезоне „ради“ за Панчеве. Младост је шанса „плавих“ искуство адут „црно-жутих“, жеља огромна код оба ривала. Исход свега је „потирање“ параметара.
-Све је то статистика, одлучује инспирација, тренутак, вера у победу и мање осцилација у игри. Нема фаворита, шансе су једнаке, а ја верујем у наш успех, не бојимо се никога – истиче млади гоман Металопластике ТОДОР ЈАНДРИЋ.
За мало више од месец дана трећи пут играте против Динама.
-Претходни дуели су нам показали да можемо против њих. Победили смо у Шапцу, а уколико се тај меч узме са „резервом“, јер није решавао ништа значајно у Супер лиги, онда је Куп показатељ да знамо како читав меч да се супроставимо јаком ривалу. Врло је реално да одлуку донесу последњи минути, нијансе свакако праве разлику.
Кога посебно цениш код ривала и где је највећа опасност за Металопластику?
-Са Вучком (Вучковић) сам играо у Војводини, сјајан играч, њега истичем, али то је, пре свега скуп врло искусних, прекаљених играча којима не смете дати прилику у којој ће то искуство доћи од изражаја. Осцилације у игри су неизбежне, али не смеју бити превелике и предуге, то искусне екипе маестрално користе.

Опширније у штампаном издању...

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa