Инфо

21. април 2019.21. апр 2019.
Насловне стране за недељу, 21. април 2019. године

Насловне стране за недељу, 21. април 2019. године


Дневни листови на насловним странама издања од недеље пишу о реакцијама на скуп у Београду на ком је у петак говорио председник Србије Александар Вучић, формирању странке на чијем је челу Драган Ђилас и новом протесту "Један од пет милиона" у главном граду.

АЛО - "Веселин Вукотић изрешетан на улици", отац вођа "шкаљарског клана" ликвидиран у сачекуши у Котору. "Пљачкао банке да сакупи новац за летовање", пише лист.

БЛИЦ - Под насловом "Убице деце биће доживотно иза решетака" о усвајању Нацрта измена Кривичног законика којимасе тражи увођење доживотног затвора за убице и силоватеље деце и трудница.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Американци пуне Косово џихадистима из Сирије", у Приштину враћени исламисти са Косова који су се борили у Сирији. "Певао сам у инта оваквој опозицији", каже певач групе Рибља чорба поводом наступа на скупу председника Србије Александра Вучића.

КУРИР -"Мира сахрањена поред Слоба", у Пожаревцу сахрањена Мирјана Марковић, супруга бившег председника Србије и СРЈ Слободана Милошевића. "Лајовић у финалу Монте Карла", о успеху српског тенисера Душана Лајовића.

ПОЛИТИКА - У тексту "Путинов савез отворио врата српској роби" о предностима чланства Србије у Евроазијској економској унији. "На паради у Нишу више од 4.000 војника", каже министар одбране Александар Вулин најављујући војну параду поводом Дана победе. Под насловом "Опело под липом" о сахрани удовице бившег председника Србије и СРЈ Слободана Милошевића.

Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa