Инфо

24. април 2019.24. апр 2019.
Насловна страна за среду, 24. април 2019. године

Насловна страна за среду, 24. април 2019. године


Дневни листови на насловним странама издања за среду пишу о одлуци Управног суда да се обуставе радови на изградњи гондоле на Калемегдану, о смрти глумца Игора Первића, као и о годишњици рушења објеката у Савамали.

АЛО – Лист пише да министар финансија Синиша Мали открива све детаље уговора са Кинезима - "Посао у Борчи за 10 000 радника".

БЛИЦ – "На Титовом броду крили кокаин вредан пет милиона евра", лист пише о потрази црногорске полиције за Владимиром Рачићем који је, како пише, био за кормилом брода "Јадран" на којем је пронађено 50 килограма наркотика.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ – "На Капитолу праве нову Сребреницу", лист пише о најављеном обраћању бивше председнице Косова Атифете Јахјаге Комитету за спољне послове Представничког дома америчког Конгреса. "Отишао српски Делон", лист пише о смрти Игора Первића.

ДАНАС – "Суд зауставио изградњу гондоле", лист пише о одлуци Управног суда да се заустави изградња гондоле на Калемегдану. "Родољуб Шабић: Тријумф комплетних идиота", лист преноси изјаву бившег повереника за информације од јавног значаја Родољуба Шабића поводом годишњице од рушења објеката у Савамали.

ИНФОРМЕР – "Фолксваген у Инђији, метро у Београду?!", лист пише да у трци за долазак ове немачке компаније Влада нуди парцелу крај аутопута, као и градњу метроа од престонице до Индјије, што би тој компанији омогућило да запосли и раднике из главног града .

КУРИР – "Преко умрлица јављају кога ће да убију", лист пише да су се "вође шкаљарског клана Игор и Јован Вукотић опростиле од убијеног оца Веселина и у смртовници најавиле наставак обрачуна два мафијашка клана".

ПОЛИТИКА – "Срушили смо монопол западних медија", интервју генералног директора медијске куће Раша Тудеј (РТ) Алексеја Николова. О одлуци Управног суда о гондоли лист пише под насловом "Управни суд зауставио изградњу гондоле у Београду".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Тешка болест убила глумца", лист пише о смрти глумца Игора Первића.
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa