Инфо

25. април 2019.25. апр 2019.
Градском већу предcтављен Извештај буџетске инспекције

Градском већу предcтављен Извештај буџетске инспекције

Чланови Градског већа града Шапца су на данашњем, 131. заседању, усвојили Извештај о раду службе за буџетску инспекцију града Шапца за 2018. годину.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је истакао да је Шабац међу девет локалних самоуправа у Србији које имају буџетску инспекцију.
-На сајту града Шапца се налазе извештаји и план буџетске инспекције. То је још један од доказа да Градска управа града Шапца послује транспарентно и по закону, додао је Зеленовић.

Већници су разматрали и усвојили Извештај о раду Центра за социјални рад Шабац за 2018. годину и Закључак о организовању јавне дебате.

Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца за укључивање грађана, информисала је чланове Градског већа града Шапца о начину коришћења средстава солидараности месних заједница..

У наставку седнице Игор Марсенић, члан Градског већа, известио је већнике и градоначелника о дебатама које су протекла два месеца организоване у Музеју шабачких Јевреја. Он је говорио о темама о којима се дебатовало, гостима радионица и истакао да је на овај начин Шабац показао да је град у ком може да се отворено разговара.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa