Инфо

14. мај 2019.14. мај 2019.
Гимназијалци и пријатељи

Гимназијалци и пријатељи

Некадашњи, садашњи и будући ученици Шабачке гимназије имају могућност да буду део једног колектива где ће кохезиони фактор бити управо ова стара образовна установа нашег града. Недавно је званично основано и с радом почело "Удружење гимназијалаца и пријатеља Шабачке гимназије", непрофитна организација која окупља некадашње ученике Гимназије и пријатеље школе.

-Идеја оснивача била је да се сачува контакт међу некадашњим гимназијалцима, да заједно чувамо традицију наше школе и промовишемо њу и наш град где год се гимназијалци налазе. У разговору са великом већином наших некадашњих ученика сазнајемо колико им је ова школа значила у животу, каријери и Удружење је начин да чувамо сећање, промовишемо школу, али и будемо помоћ садашњим и будућим ђацима у прикупљању средстава за нека наредна, међународна такмичења - истакла је директорка Гимназије Маријана Исаковић.

Званична промоција "Удружења гимназијалаца и пријатеља Шабачке гимназије" биће одржана у четвртак, 24. маја, када ће у свечаној сали Шабачке гимназије ученици извести представу са којом желе да наступе у Констанци (Румунија), али за тај пут неопходна су новчана средства, те ће представа бити прилика и за промоцију Удружења, представљање талента ученика и професора Гимназије и прилика за прикупљање средстава за одлазак у суседну државу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa