Инфо

15. мај 2019.15. мај 2019.
Насловне стране за среду, 15. мај 2019. године

Насловне стране за среду, 15. мај 2019. године


Дневни листови на насловним странама издања од среде најчешће пишу о захтеву суда у Хагу да Србија ухапси и изручи двоје посланика Српске радикалне странке који су оптужени за непоштовање суда и о реакцијама на разговор председника Србије Александра Вучића и врха СПЦ о Косову и Метохији.

БЛИЦ - У тексту "Посланици, ви сте на потезу" о почетку скупштинске расправе о изменама Кривичног законика које предвиђају увођење казне доживотног затвора за најтежа кривична дела. "Уложили милионе за независно Косово", о Албанцима који финансирају лобирање за независно Косово.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Хаг тражи радикале да удовољи Приштини" о захтеву Србији да ухапси и изручи двоје посланика Српске радикалне странке који су оптужени за непоштовање суда у Хагу. "Тунели као у Аустрији, ауто-пут као писта", о отварању деонице Коридора 10 кроз Грделичку клисуру.

ДАНАС - "Вучић претио владикама папирима тајних служби", о реакцијама на разговор који је председник Србије водио са великодостојницима СПЦ на тему Косова и Метохије. "Симоновић сада тужи Јовановића и Жиг инфо", бивши председник општине Гроцка тужио новинара који је писао о његовим наводним махинацијама.

ПОЛИТИКА - О инвестицији америчке компаније НЦР која је у Београду почела градњу технолошког кампуса у тексту "Камен темељац за највећи кампус НЦР-а у Европи".
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa