Инфо

16. мај 2019.16. мај 2019.
Бета

Бета

Насловне стране за 16. мај 2019. године


Дневни листови на насловним странама издања за четвртак пишу о односима државе и Српске православне цркве, о смрти глумца Михаила Јанкетића, као и о доласку немачке компаније "Фолксваген" у југоисточну Европуу.

АЛО – О смрти глумца Михаила Мише Јанкетића лист пише: "Још један великан у небеској кафани".

БЛИЦ - "Тинејџер нова жртва 'Инвалида' и 'Радоваца'", лист пише да су двојица навијача Фудбалског клуба Вождовац ухапшена због напада на младића након утакмице која се играла на стадиону ФК Торлак у Кумодражу. "Господин глумац", лист пише о смрти Михаила Јанкетића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ – О смрти глумца Михаила Јанкетића пишу под насловом "По један живот за сваку улогу". Лист наводи да је полиција ухапсила 20 особа због фалсификовања пасоша и личних карти"Фалсификовали 4.000 докумената". "Бугарски милионер пустоши наше благо", лист пише крађи и кријучарењу уметничког блага да нашу земљу пустоши међународна криминална мрежа.

ДАНАС – "Владике против покушаја стварања партијске цркве", текст о односима државе и цркве након пријема председника Србије Александра Вучића у Патријаршији "Референдумом спречити Весића да 'остави траг'", ауторски текст председника Градске општине Стари град Марка Бастаћа.

ИНФОРМЕР – "Клинтон слао убице на Косово", лист пише да се 400 америчких специјалаца борило 1999. на страни ОВК.

КУРИР –"Права истина о вадјењу органа Србима", под тим насловом лист пише је бивши известилац Савета Европе Дик Марти открио детаље крвавог злочина.

ПОЛИТИКА – "Ко ће да ухвати Фолксвагенов бидермајер", лист пише да је Фолксваген саопштио да "креће у конкретне преговоре за представницима 'преосталих локација' за изградњу фабрике у југоисточној Европи. "Референдумски карактер избора на северу КиМ", интервју директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Дјурића.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише да ће француски председник 16. јула у Београду представити председнику Србије Александру Вучићу три кључне тачке подршке "Макронов бомба пакет за Србију".
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa