Инфо

16. мај 2019.16. мај 2019.
Наш циљ је финале

Наш циљ је финале

Ватерполисти "Шапца" у суботу гостују на Бањици, браниоцу титуле, у првој полуфиналној утакмици плеј офа срспког ватерпола.

Домаћи "Партизан" брани титулу, али је у лиги био четврти, док су Шапчани, освајачи Купа, освојили прво место у регуларном делу Супер лиге, те имају могућност реванша у полуфиналу на свом базену, односно меч више на домаћем базену у потенцијалном финалу. Ипак, финале је још далеко, истичу првотимци на клупској конференцији за медије.

-Они су одличан тим који је напредовао у односну на наступ у Регионалној лиги. Нас сматрају фаворитима, али мислим да су шансе у суботу једнаке, а ми свакако желимо финале и да већ у првом мечу обезбедимо добар резултат. Познајемо ривала, верујемо у себе и циљ је победа, играмо као да се игра један, а не два меча. Сви осим Боловића су спремни - рекао је Марко Јанковић, прошлосезонски играч "Партизана" са којим је освојио титулу и садашњи играч "Шапца".

Меч је заказан за суботу, од 18:30, а домаћин води велику кампању преко друштвених мрежа да привуче навијаче, те се очекује фудбалска атмосфера и испуњене трибине.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa