Инфо

16. мај 2019.16. мај 2019.
"Двојка" је погодак

"Двојка" је погодак

Други тим "Медицинара" првенство завршава у суботу гостовањем у Ваљеву, а сумирајући утиске о сезони, на данашњој конференцији за медије, тренер Ненад Тешић, као и тренер првог тима Сандра Колаковић, истакли су да је укључивање друге екипе у Прву лигу "Центар" било пун погодак, а резултати су само један од доказа.

-Уколико победимо можемо бити трећи, резултат није императив, али спортски је желети највише. Задовољан сам радом ових, слободно могу рећи,. девојчица, залагањем и зрелошћу коју су показивали током сезоне. Видан је напредак код сваке од њих и то ме чини срећним. Идеја је била стварати играчице за први тим и већ сада смо успели - рекао је Ненад Тешић, тренер "двојке".

-Сви у клубу смо донели одлуку, пре сезоне, да средства усмеримо на укључивање друге екипе у такмичење уместо ангажовања још неке рукометашице и уверени смо да смо начинили добар потез. Девојчице тренирају са другим тимом, а укључујемо све више у први тим, неколико и редовно тренира са првотимкама, минутажа им расте, а све то се не би десило да оне не показују напредак, жељу и таленат. Ово је генерација препуна талента и надам се ослонац екипе кроз неколико сезона - додала је Колаковић.

На табели, други тим "Медицинара" је тренутно четврти на табели ПЛ "Центар".

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa