Инфо

17. мај 2019.17. мај 2019.
Раст нових инвестиција у Шапцу

Раст нових инвестиција у Шапцу

Данас је за медије организован обилазак Северозападне и источне индустријске зоне у Шацпцу и представљање планова радова и нових инвестиција, о чему су говорили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и директорка ЈП "Инфраструктура" Виолета Шестић.


- Бележимо у Шапцу константан раст нових инвеститора, а оно што је посебно важно јесте да нису у питању само страни инвеститори, већ и велики број Шабачих инвеститора одлучује да прошири своје производне погоне или да купи парцеле у Северозападној радној зони и запошљава додатне раднике. У овом тренутку у Северозападној радној зони имамо најаву од 4 домаћа инвеститора за куповину земље и изградњу погона, истакла је Виолета Шестић и додала да се и у источној радној зони појављују нови инвеститори.


Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић истакао је овом приликом да је у данашње време нико ко тражи посао у Шапцу нема проблем да га нађе.


-У Севернозападној зони рецимо, ради 3.500 хиљаде људи, а потребни су и нови радници. Свако ко жели да дође до посла који је, верујем, пристојно плаћен, има прилику да то уради, било у компанији "Јазаки" која тренутно тражи 200 нових људи, било у неким другим, рекао је Зелеовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa