Инфо

18. мај 2019.18. мај 2019.
Насловне стране издања за суботу 18. мај 2019. године

Насловне стране издања за суботу 18. мај 2019. године


Дневни листови на насловним странама издања за суботу пишу о изборима на северу Косова, оглашавању врха Српске православне цркве са Сабора, гасоводу Турски ток, ужасном пребијању малолетника после фудбалске утакмице.

БЛИЦ - "То нису навијачи, то су убице, по глави су га тукли бејзболкама", лист доноси разговор са докторком Даницом Грујичић о пребијању М.М.(16) на Вождовцу, након утакмице Торлак-Студентски град.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Албанци ризикују хаос на северу!", лист пише о изборима на северу Косова заказаним за недељу. О саопштењу Српске православне цркве са заседања Сабора "Нећемо поделу, Косово је Србија".

ДАНАС - Да је председница Скупштине Србије Маја Гојковић заказала седницу о Косову на коју позива и председника државе Александра Вучића, лист доноси у тексту са насловом "После владика Вучић иде пред посланике". У Клиничком центру Србије, како лист наводи, сви термини за ПЕТ скенер попуњени "Онколошке болеснике шаљу на покварен апарат у Сремску Митровицу".

ПОЛИТИКА - "Гас из 'Турског тока' пуни складиште 'Банатски двор'", лист пише да ће један крак овог гасовода ићи према Републици Српској, али не и у Хрватску. О одлуци Скупштине града Београда да се поваћају казне несавесним возачима "За аутобил остављен у парку или на тргу казна 25 000 динара".
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa