Инфо

20. мај 2019.20. мај 2019.
Насловне стране за понедељак, 20. мај 2019. године

Насловне стране за понедељак, 20. мај 2019. године


Дневне новине на насловним странама издања за понедељак пишу о победи Српске листе на ванредним изборима за градоначенике у четири општине на Северу Косова, наставку протеста Један од пет милион и другим темама.

АЛО - Под насловом "Албанка отела поене нашој Невени" лист пише о броју бодова које је Србија дала суседима на Евровизији и колико је добила од њих. "Војна неутралност Србије има цену", лист доноси текст амбасадора Норвешке Арена Санеса Бјорнстада.

БЛИЦ - "Извршитељи неће моћи да продају стан за дуг мањи од пет хиљада евра", лист пише о изменама Закона о јавним извршитељима. "Америка бесна на Харадинаја", лист пише о односима САД и Приштине.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Тачи и Весељи прогањају породице жртава", лист пише о саслушању бивших припадника ОВК пред Специјалним судом за злочине и наводи да су косовски лидери "у страху да ће том суду бити достављени докази о њиховим злоделима". "Срби гласали за опстанак", о изборима у четири општине на Северу Косова.

ДАНАС - "Власт се боји закона који ће доћи после ње", лист пише о протестима Један од пет милиона у више градова у Србији. "После 30 година Грделичка клисура коначно савладана", о Јужном краку Коридора 10 који је у суботу отворен за саобраћај.

ИНФОРМЕР - "Америка спрема Хрвате за рат", под тим насловом лист доноси текст о наоружавању Хрватске. "Аутопут који смо чекали 49. година", о отварању јужног крака Коридора 10.

КУРИР - "Отимају 650 храмова у Црној Гори", лист пише о закључцима Сабора СПЦ. Под насловом "Путин неће дозволити протеривање Срба са Косова", лист доноси текст са коментаром министра спољних послова Ивице Дачића.

ПОЛИТИКА - "Победа Српске листе у све четири општине", лист пише о изборима за градоначелнике на Северу Косова и победи Српске листе. "Доживотна и за убице судија, полицајаца или посланика", лист пише о изменама Кривичног законика којима је предвидјено уводјење доживотне казне без могућности условног отпуста.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Пала влада због српског зета", под тим насловом лист доноси текст о афери у Аустирји. Под насловом "Досије Милорада Улемека" тај лист пружа податке о обуци Милорада Улемека Легије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa