Инфо

20. мај 2019.20. мај 2019.
Важније него било када

Важније него било када

За два дана, у среду, од 20:30, ватерполисти "Шапца" играју једну од најважнијих утамица, не само ове сезоне, већ и у историји клуба. Освајач Купа, најбољи тим Србије у Регионалној лиги, најбољи тим Супер лиге, бије битку за финале плеј офа, за место у фази где никада до сада није био, а да би се нашао у борби за шампионски пехар, мора да надокнади минус од једног гола из Београда.

Партизан је славио 8:7 у првом мечу, а у оваквим дуелима заостатак је сваки и велики, али и надокнадив, а Шапчани су показали да и јаче тимове од Београђана могу да победе. Три пута је "Партизан" побеђен, увек са више од једног гола, а једна од тих победа остварена је у октобру, у Шапцу, а тај меч је обележила сјајна атмосфера и рекордна посета на базену. Уколико још једном базен буде пун, а атмосфера "фудбалкса", како истичу ривали, успех ће бити још ближи.

-На играчима је да у баезну остваре велики резултат, а све ће бити лакше уз подршку са трибина, онакву какву само Шапчани могу да направе. Будите подршка, највећа до сада, потребна је као никада - истичу у клубу.

Меч је заказан за среду од 20:30.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa