Инфо

21. мај 2019.21. мај 2019.
Још мало, будите подршка!

Још мало, будите подршка!

Реванш полуфинала плеј офа за ватерполисте је све ближи. Тек нешто више од 24 сата преостало је до великог окршаја, надамо се сви, са срећним крајем по шабачке "делфине". У среду, од 20:30, на Градски базен стиже најтрофејнији и највећи тим Србије ПАРТИЗАН, а дочекује их победник Купа Србије, најбољи тим Србије ове сезоне, како у Регионалној лиги, тако и у домаћој Супер лиги ШАБАЦ. Београђани доносе гол предности у Шабац, 8:7, али у табору домаћих уверени су да имају квалитет за убедљивију победу, те да од њихове игре и приступа зависи коначан исход.

-Сами себе смо победили. Не рачунајући мене, ово је млад тим и не може лако да приведе меч крају који делује добијен и то ривали који су искусни знају да искористе. Ипак, квалитет је, уверен сам, на нашој страни и показали смо већ да умемо и можемо да победимо велике. Уколико, пре свега, одбрана буде на нашем нивоу, верујем да неће бити проблема. Играо сам много ових утакмица, притисак је велики, то је логично, али мислим да можемо до успеха - истакао је капитен Гојко Пијетловић на званичној конференцији за медије клуба.

-Наш базен је посебан, атмосфера није слична на било којем другом базену и знам колико можемо када су навијачи иза нас. Позивам све да буду уз нас. Историја је близу, уз навијаче смо спремни да је испишемо - додао је помоћни тренер Никола Цар.

Почетак меча је од 20:30.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa