Инфо

21. мај 2019.21. мај 2019.
Народни, не партијски посланик

Народни, не партијски посланик

Представници Асцојације „Дуга“ по други пут су у сарадњи са Националном коалицијом за децентрализацију из Ниша, организовали уличну акцију на којој су питали грађане шта мисле о постојећем изборном систему.

Према речима Данијела Дашића, програмског саветника, представници Националне коалиције за децентрализацију дошли су у Шабац, како би на уличној акцији сазнали да ли грађани знају које су мане система, предности и да ли уоште мисле да могу да утичу на рад народних посланика.

-Наша кампања генерално има интенцију да народни посланици буду, као што им и само име каже народни, а не партијски. Проблем је што су наши народни посланици толико паријски да их једино у њиховом раду интересује да испуњавају жеље својих партијских вођа. Слабо се баве интересима самих грађана, рекао је Дашић и додао да им је намера да мало више причају са људима.


Такође, вечерас ће у 18 часова у Народном музеју, бити организована и панел дебата на тему „Народни, а не партијски посланик“, на којој ће бити речи о унапређењу изборног система у Србији, а говориће Душан Вучићевић, професор на Факултету политичких наука и Јован Јовановић, независни посланик.
Истог дана, у 20 часова биће одржан Stand up под називом „Бирач против прелетача“ у сали Културног центра.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa