Инфо

22. мај 2019.22. мај 2019.
Foto: N1

Foto: N1

CarGo: Пола милиона корисника за само три месеца, грађани показали да желе CarGo на тржишту

(Бета) - Председник Удружења CarGo Александар Вучић саопштио је данас да је за три месеца од како постоји Удружење, пола милиона људи скинуло апликацију за "иновативну помоћ на путу - CarGo".

Вучић је том приликом уручио лаптоп, књигу "Леан Стартуп" и чек на 50.000 динара предузетници Ани Лазаревић, која је постала 500.000. чланица Удружења, наведено је у саопштењу удружења.

Вучић је навео да је Ана "једна од пола милиона", али да тај број, како је рекао, "није само број чланова Удружења, већ грађана Србије који желе бољу и развијенију Србију".

"Након притисака, чланови удружења су показали снагу.Након комплексног транзиционог периода, различитих физичких и сајбер напада, отимања возила, застрашивања људи, са поносом могу да кажем да не одустајемо, да се и даље боримо", рекао је Вучић.

Он је казао да компанија улази у други инвестициони циклус у коме ће наставити са инвестицијама и иновацијама.

Вучић је говорећи о данашњем протесту одређеног дела такси картела и њиховом захтеву да се угаси CarGo, рекао да су одговор на то дали грађани, јер су "показали коме верују и да заиста желе да CarGo опстане на тржишту", наведено је у саопштењу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa