Инфо

22. мај 2019.22. мај 2019.
Петерци рекли: "Шабац"

Петерци рекли: "Шабац"

Полувреме: ШАБАЦ - Партизан 8:9 (4:4, 4:5, 3:2, 5:4), петерци: 5:4.
Атмосфера невероватна, посета рекордна и прва четвртина са чак осам голова. Ово је сегмент који је одговарао гостима , иако је водио само Шабац. Једина промена у другом кварталу догодила се са предношћу Партизана.

Андрејевић је био сјајан, али су Вучинић и Лукић вратили меч у неизвесне воде и најавили драму последњег периода. Било је свега, а петерци суђени. Ипак, пре пенала беше толико тога што само спорт може донети. Обе екипе су имале гласну подршку. Од 9:11 за госте, Шапчани су ушли у последњих пет минута са 12:11. Имали по два гола вишка у финишу, минут пре краја и 16:14, али је Касум преузео улогу Андрејевића вративши свој тим. Лукић и Јанковић су преузели улоге лидера у Шапцу, уз искусног Марковића.

Судијски критеријум, чини се, није био једнак, узроковало је то приговоре са клупе домаћих, а искључена су оба помиоћна тренера, Немања Личанин и Никола Цар. Имао је "Шабац" напад за укупни тријумф у регуларном току, но Јанковић је изблокиран у последњим секундама.

Петерци су почели промашајем Јанковића, равнотежу је вратила одбрана Пијетловића ударца Королије у четвртој серији. У шестој серији одлука је "пала" после промашаја Смиљевића.

Финале почиње 29. маја, а Шапчане тамо чека Црвена Звезда.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa