Инфо

23. мај 2019.23. мај 2019.
ПОДРЖИТЕ ВАШЕ МАТУРАНТЕ!

ПОДРЖИТЕ ВАШЕ МАТУРАНТЕ!

Свега два дана преостало је до старта трећег Матурантског турнира у млаом фудбалу "Млекара Шабац - Глас Подриња". Већ сада можемо рећи да је традиционални турнир и поносно нагласити како се наша идеја започета пре две године остварује корак по корак и турнир постаје обележје завршних дана средошколског образовања наших матураната.

Треће издање турнира биће одржано у сали Гимназије, у суботу, 25. маја, а прва четвртфинална утакмица стартује у 11 сати. Очекујемо наступ осам матурантских репрезентација средњих школа Шапца и Богатића. Међу њима је и једна екипа дебитант, Школа примењених уметности (ШПУ).

Четвртфинале отварају Мачванска средња школа (Богатић) и Школа примењених уметности од 11:00, после 40 минута на терен излазе Економска школа "Стана Милановић" и Стручна хемијска и текстилна школа (11:40), потом се састају Средња пољопривредна школа са Домом ученика и Медицинска школа "Др Андра Јовановић" (12:20), а прву рунду закључују Техничка школа и Шабачка гимназија (13:00).

У полуфиналу се сучељавају победници прве две, односно друге две утакмице, од 13:40 и 14:20, а финале је заказано за 15:00.

Утакмице суде Жељко Димитријевић и Ненад Ранковић.

Улаз је бесплатан!

Више о пропозицијама, као и фото подсећање на претходне турнире погледајте у нашем штампаном издању.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa