Инфо

23. мај 2019.23. мај 2019.
Звезда фаворит, али нема предаје

Звезда фаворит, али нема предаје

Пласман у финале је велики успех, али нису наше жеље и амбиције завршене синоћном дуелом, већ желимо да се боримо са "Црвеном Звездом" и ако се укаже прилика, освојимо још један трофеј ове сезоне. Меч је завршен око 22:15, а већ ујутру су наши играчи имали нови тренинг. Заслужили су славље и одмор, али за то сада нема времена, истичу у ВК "Шабац" после историјског пласмана у финале плеј офа.

-Звезда има искуснији тим, који је наступао у Лиги шампиона, против најбољих екипа Европе, а уз то су имали, испоставило се, лакшу полуфиналну серију од нас и одморнији улазе у финале. Улога фаворита је на њиховој страни. Морамо напоменути да они имају и велику подршку ван базена, но баш реванш против "Партизана" је показао какви су наши навијачи, шта значи Градски базен и колико заједно можемо, клуб и навијачи, чак и када против себе имамо много више од екипе и стручног штаба једног клуба. Предност домаћег терена је у нашим рукама, спремни смо за борбу до последњег атома снаге - истакли су у Ватерполо клубу "Шабац".

Први финални меч заказан је за 29. мај у Шапцу, други је на програму у суботу, 1. јуна, у Београду, а евентуална мајсторица је 5. јуна у Шапцу. Победник је екипа која прва оствари две победе.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa