Инфо

23. мај 2019.23. мај 2019.
Делегација из Гораждевца у Шапцу

Делегација из Гораждевца у Шапцу

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је са својим сарадницима, данас у Градској кући, организовао пријем за делегацију из Гораждевца. Одржана посета, договорена је недавно, када су градоначелник Зеленовић и председник Скупштине Шапца Немања Пајић, посетили Општину Пећ.

- Циљ нам је био да им долазак код буде инспиративан за учење од наших пољопривредника, како на најбољи начин да произведу јагоде, али и све друго воће и поврће које тамо може несметано да се продаје. Јако је важно да нашу заједницу на Косову оснажимо, не лажним речима и порукама, већ знањем да би могли више да производе и самим тим зараде више и новца. То је једини начин да се превазиђу постојећи проблеми, истакао је Зеленовић и додао да очекује да се гости у наредна три дана, током боравка у Шапцу, упуте у начине производње и побољшање исте.

Пољопривредници из Гораждевца изразили су захвалност на пријему у Градској кући и позиву да размене искуства са колегама из Шапца. Напоменули су да се надају да ће моћи да сарађују и раде заједно, а све у циљу бољег живота од посла којим се баве.

Након састанка, уследело је упознавање са пољопривредницима у шабачком крају, како би разменили искуства, а планирана је и посета Фестивалу јагода, на коме ће им поцерски јагодари представити ову пољопривредну делатност.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa