Инфо

11. јун 2019.11. јун 2019.
Насловна страна за уторак, 11. јун 2019. године

Насловна страна за уторак, 11. јун 2019. године

(Бета) - Дневне новине на насловним странама издања од уторка пишу о седници Савета безбедности Уједињених нација о Косову на којој је говорио и министар спољних послова Ивица Дачић, састанку председника Србије Александра Вучића и заменика помоћника америчког државног секретара Метју Палмера, о нападу на сезонске раднике српске националности из Вуковара у Супетру у Хрватској.

АЛО - "Срби, сами сте криви што смо вас бомбардовали", лист преноси изјаве челника НАТО-а поводом 20 година од завршетка бомбардовања. "Србе у Хрватској лове као дивље звери", лист пише о нападу на сезонске раднике српске националности из Вуковара у хрватском месту Супетру.

БЛИЦ - "Усијање у борби за Косово" о бројним састанцима о наставку дијалога Београда и Приштине. "Јуткине жртве беже из Бруса" о томе да жртве коју су пријавиле бившег председника општине Брус Милутина Јеличића Јутку за полно узнемиравање трпе притиске у том месту.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Пунолетство рафала у реч" о годишњици убиства новинара тог листа Милана Пантића. "Велики имају четири опције за КиМ" о изјави председника Србије Александра Вучића о Косову.

ДАНАС - "Полиција да утврди ко су нападачи и налогодавци" о студенту Дејану Багарићу који је претучен након протеста "Један од пет милиона" у Новом Саду. "Вашингтон преузима примат око косовског питања" о састанку председника Вучића са званичником Стејт департмента Палмером. "Илија Девић пети дан штрајкује глађу" након хапшења бившег власника АТП Војводине који због болести није дошао на рочиште.

ИНФОРМЕР - "Нато агресија је злочин", лист пише о изјави председника Србије Александра Вучића након састанка са помоћником државног секретара САД за европска и евроазијска питанаја Метјуом Палмером. "Острог је наш", лист пише о изјави вође Црногорске православне цркве (ЦПЦ) Мираша Дедеића.

КУРИР - "Мило, бранићемо Острог оружјем", лист пише о реакцији српских функционера на изјаву председника Црне Горе Мила Ђукановића да ће обновити Црногорску православну цркву. "Спрема се напад на север, спречите крвополиће", лист пише о изјави министра спољних послова Ивице Дачића на седници Савета безбедности о Косову.

ПОЛИТИКА - "Сваки грађанин Србије дугује банци 1.163 евра" о томе да је дуг грађана за готовинске зајмове премашио оне за стамбене. "Спомен-медаље за све учеснике рата 1999." о сазнањима тог листа у Министарству одбране да ће сви припадници Војске Југославије у време НАТО бомбардовања добити спомен-медаље. "Дачић у УН: Приштина спрема нови напад на север КиМ" о изјави министра спољних послова Ивице Дачића на седници Савета безбедности Уједињених нација о Косову.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Торцида пребила двојицу српских радника", лист пише о нападу на раднике српске националности у Супетру.



Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa