Инфо

11. јун 2019.11. јун 2019.
Дејан Павловић: Одговор на оптужбе изнете на протестима СНС

Дејан Павловић: Одговор на оптужбе изнете на протестима СНС

Градски одборник Дејан Павловић и носилац листе групе грађана За Мајур и народ Дејан Јеринић, одржали су уданас конференцију за новинаре „као одговор на оптужбе изнете на протестима СНС, у петак, испред зграде Градске управе града Шапца“.

- На том скупу, у негативном контексту коментарисана је хуманитарна акција коју смо Дејан Јеринић и ја, заједно са мештанима Мајура, покренули за набавку ултразвучног апарата за потребе амбуланте у Мајуру. Акција је у току и изузетно је транспарентна, отворен је наменски рачун на који се уплаћују средства. До сада је прикупљено око 700.000 динара од укупно 900.000, колико је потребно. Друго, људи који се спремају да затраже поверење мештана Мајур, који су на листи групе грађана За Мајур и народ, доведени су у везу са неким послитичким странкама. Такође, изнете су оптужбе да се носилац листе Дејан Јеринић бави начасним радњама као што је куповина гласова, рекао је Павловић.
На конференцији је истакнуто да ће пројекат у вези са ултразвучним апаратом бити остварен, без обзира на резултате избора.

Опширније у штампаном издању.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa