Инфо

14. јун 2019.14. јун 2019.
Отворена италијанска компанија "Selettra"

Отворена италијанска компанија "Selettra"

Италијанска фабрика "Selettra WB", која се бави производњом кућних апарата свечано је отворена данас у "Хајдук Вељковој" улици. Присутнима су се овом приликом обратили Luca Antognozzi, директор фирме "Selettra", Њ.Е. Карло Ло Кашо, амбасадор Италије у Србији и Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца.



- У Шапцу данас постоји 11 италијанских компанија. Стране фирме бирају да прошире свој бизнис у Шапцу јер је ово град који има најбоље пословање и највећу индустријску зону. Знамо да радимо са привредницима и није нам важно да ли су они из Италије, Аустрије, Немачке или Србије, сви су добродошли и важни. Било да запошљавају 10 или 1.000. радника, увек имамо исти приступ и трудимо се да им омогућимо све што је потребно, како би могли да зараде више новца јер самим тим више зарађују и наши грађани, рекао је Зеленовић.



Карло Ло Кашо, истакао је да на основу посете коју је обавио у Шапцу, може да потврди да је присуство италијанских предузећа на територији града Шапца, резултат одличне сарадње.

- Обишао сам велики број градова у Србији у којима послују италијанска предузећа, али Шабац их у овом тренутку има највише. Оно што је интерсантно је да то није крај. Италијанска предузећа овде налазе веома повољне околности и прилике, а нарочито се негује приватни сектор, истакао је амбасадор Карло ло Кашо.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa