Инфо

17. јун 2019.17. јун 2019.
Јеринић: У Мајуру сам се борио сам против Вучића

Јеринић: У Мајуру сам се борио сам против Вучића

Поводом јуче одржаних избора за Савет Месне заједнице Мајур градски одборници Дејан Јеринић и др Дејан Павловић сазвали су конференцију за медије.

Дејан Јеринић је изјавио да је на изборним местима било више људи који нису из Мајура него Мајураца. Подвукао је да листа коју је представљао "За Мајур и народ" нема везе ни са Савезом за Србију ни са Заједно за Србију. Захвалио се свим гласачима и демантова је наводе Српске напредне странке да су изборе изгубили Небојша Зеленовић и Савез за Србију.
-Ове изборе сам ја добио јер сам се сам, са својом групом људи, борио против Александра Вучића. Имали смо 300 гласова и 220 неважећих листића, рекао је Јеринић.

Др Дејан Павловић је изјавио да је на јучерашњим изборима био сумрак демократије.
-Да је на листи "За Мајур и народ" био Исус Христ, а на другој страни Мики Маус и Паја Патак они би победили. Грађани Мајура су трпели велики притисак од људи који нису становници Мајура, који су улазили у дворишта и позивали мештане Мајура да гласају за листу од 1 до 15, рекао је Павловић и додао да ће грађанима Мајура поклонити ултра-звучни апарат за амбуланту, што су у кампањи и обећали.

Подсећамо, на изборима је листа коју подржава Српска напредна странка добила 15:0 противничку листу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa