Инфо

18. јун 2019.18. јун 2019.
Асфалтирање путева у Шеварицама

Асфалтирање путева у Шеварицама

Асфалтирање сеоских улица почело како је и обећано, те ће улице у мачванским и поцерским селима коначно имати нов асфалт. Радови на реконструкцији два локаона пута у Шеварицама од којих једна води ка Узвећу, а други према Чеврнтији, односно према Сремској Митровици, данас се приводе крају. Према речима градоначелника Шапца Небојше Зеленовића ово ће бити дуга грађевинска сезона, али ће на крају ње све што је било у лошем стању попримити бољи изглед.

-Обећали смо да ћемо равномерно радити и улице у граду и путеве на селу, што сада и испуњавамо. Након асфалтирања у Шеварицама, почећемо са радовима у Дреновацу, након чега ће на ред доћи Мачвански Причиновић па Шитар. После тога почињемо са радовима у Поцерини, истакао је Зеленовић и захвалио се мештанима на стрпљењу.

-Нико неће бити заборављен, а сваки пут који је у плану биће урађен. Све сугестије грађана су добродошле, стога позивам мештане мачванских села да се укључе, баш као што и мештани поцерских села треба да кажу оно што мисле да је важно. То је једини начин да изградимо заједницу какву мислимо да треба. Новца има довољно. Иако нам држава дугује 30 милиона евра, настављамо радове према ритму који је установљен. Имамо велике инвестиције и у граду, почела је реконструкција спрорстих, школских и културних објеката. Ово је инвестициона сезона у којој ће бити преко 10 милиона евра уложено у наш град, рекао је Зеленовић.

Заменик преседника савета Месне заједнице „Шеварице“ Ненад Томић нагласио је да је ово почетак реализације петогодишњег плана у склопу ког ће се све озбиљније нарушено поправити и реновирати. Такође, како каже мештани су направили списак приоритета, тачније оних улица које користи највећи брог грађана по ком се реконструкција обавља.


Асфалтирани путеви у Шеварицама дугачки су по 300 метара, а вредност истих је око 6 милиона динара. Извођач радова је грађевинско предузеће „Југокоп“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa