Инфо

19. јун 2019.19. јун 2019.
Пријем за шампионке

Пријем за шампионке

Шампионке Србије, рукометашице "Медицинара" рођене 2002. године и касније, биле су гости представника града у Градској кући, где је најбољим кадеткињама у држави припређен пријем у част освајања великог шампионског пехара. Играчице, стручни штаб и руководство клуба дочекали су председник Скупштине града Немања Пајић и градски већник задужен за спорт Драган Николић.

-Заједно смо од детињства, желеле смо овај успех као круну свих заједничких тренутака које смо имали до сада. Желимо да нам ово буде само први пехар, а пехари су резултат сваког атома снаге уложеног на тренингу и утакмицама. Од сада, циљ нам је увек титула - истакла је на пријему голман Шапчанки и званично најбољи голман завршнице у Шапцу Тамара Глишић.

-Ово је генерација чији квалитет је препознао данас нажалост покојни Зоран Обреновић. Био је упоран, желео да оне опстану, трају и остваре велики резултат. Његов труд је итекако важан део овог великог успеха кога још нисмо ни свесни. Поносан сам и ја и сви у клубу на ове девојке и надамо се да нам доносе још много радости. Хвала Граду који је помогао да будемо домаћини турнира и који је помогао да поставимо и организационе стандарде за све наредне домаћине - сматра тренер Ненад Тешић.

У Шапцу се спорт воли, доживљава се на посебан, емотиван начин и зато сваки успех је велика срећа за све, сматра председник Скупштине града Немања Пајић.

-Велико вам хвала на свему, велико нам хвала што сте на најбољи начин потврдили оно што увек истичемо, да смо град рукмета. Потврдили сте да се код нас једнако квалитетно игра и мушки и женски рукомет. Најбоље сте у Србији, али вас позивам да сада радите још више и боље, како би ускоро поново били гости овде, само овај пут као шампионке Србије у сениорској категорији. Трудите се да напредујете на спортском плану, али увек будите и добри људи, достојни репрезенти себе, својих породица, а онда ћете бити и репрезенти свог клуба и града - истакао је Пајић.

-Још су ове шампионке биле мале девојчице, на рукометним почецима, када су ми презентоване њихове могућности. Није онда клуб био у завидној ситуацији, али смо пружили подршку. Сада је и дефинитивно да је то био прави потез, како подршка, тако и вера клуба у вас. Било је тешкмо доћи до великог успеха, сада ће бити још теже опстати на врху, али ја очекујем од вас, кроз три четири, пет година да једнако убедљиво "слистите" све и на сениорском нивоу и донесете нови пехар у Шабац - додао је Већник Драган Николић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa