Инфо

24. јун 2019.24. јун 2019.
Јовановић: Привођење покушај застрашивања

Јовановић: Привођење покушај застрашивања

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је да је данашње привођење доживео као класичан покушај застрашивања али да ће га то само додатно мотивисати.

"Доживео сам јутрос класични покушај застрашивања, али ко ме имало познаје зна да ће ме то само додатно мотивисати. До победе!", навео је Јовановић на свом твитер налогу након саслушања.

У изјави агенцији Бета, Јовановић је рекао да је на "хитно саслушање" у Панчево приведен "марицом" и оценио да се то десило без икаквог разлога.

"Било је то једно необично саслушање. Пуштен сам али очекујем даље непријатности", рекао је он и додао да је приведен "по лажној пријави".

Јовановић је додао да ће више детаља саопштити на конферецији за новинаре у 13 часова.

Потпредседник Народне странке и шеф одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда Никола Јовановић приведен је рано јутрос, саопштила је раније та странка.

Наведено је да су полицајци Јовановића око 6.00 сати одвели из куће, у којој су се налазиле његова жена и две ћерке.

Повод за привођење је, како наводи Народна странка, "исконструисана оптужба" одборника СНС из Панчева Ивана Тешића због наводног инцидента.

"Режим очигледно не може да поднесе Јовановићеву аргументовану критику катастрофалне неспособности градских челника Горана Весића и Зорана Радојичића", навела је странка.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa