Инфо

25. јун 2019.25. јун 2019.
ЗЗС: Напад дело локалних криминалаца

ЗЗС: Напад дело локалних криминалаца

Поводом јучерашњег вербалног напада на Драгана Ђиласа и његове сараднике у Шапцу, огласио се и председник странке Заједно за Србију, странке чланице Савеза за Србију, Небојша Зеленовић. Он је догађај окарактерисао као дело локалних криминалаца – активиста Српске напредне странке, познатих као "Шабачка група". У званичном саопштењу први човек ЗЗС је рекао:

Исти ти криминалци под окриљем СНС недавно су на силу увели хулигане који се представљају као 'навијачи Црвене звезде' на финале плеј-офа у ватерполу, кад су ти људи тукли мирне Шапчане. То сулокални криминалци који свакодневно застрашују грађане и опозиционе активисте, по истом рецепту као што то раде по целој Србији. Наша порука Вучићу је јасна: Шабац је миран и демократски град. Немој изазивати инциденте.Немој изазивати сукобе међу грађанима. Више не можеш да застрашиш било кога, а изазивање инцидената ће ти се на крају обити о главу.

Вучић у својој нервози, и страху од губитка власти, свакодневно покушава да изазове сукобе међу грађанима и говором мржње да створи атмосферу општег страха и правне несигурности. То му неће проћи.Грађани су чврсто решени да се изборе за живот у мирној и пристојној Србији. Као што је Шабац слободан данас, ускоро ће бити слободна и цела Србија.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa