Инфо

25. јун 2019.25. јун 2019.
Асфалтиран пут у Мачванском Причиновићу

Асфалтиран пут у Мачванском Причиновићу

Данас се завршава асфалтирање локалног пута у Мачванском Причиновићу, а тим поводом радове су посетили представници Града Шапца и руководилац сектора за изградњу у ЈП "Инфраструктура Шабац" Миодраг Филиповић.

-Настављамо са реконструкцијом општинских путева, после Шеварица и Дреновца, данас се налазимо у Мачванском Причиновићу где ће бити асфалтом пресвучено 500 метара најлошијих деоница општинског пута од центра Причиновића према Шећерани. Вредност ових радова је око 4 милиона динара, а радове већ стандардно по уговору о одржавању тих путева изводи предузеће Југокоп из Шапца. Ова деоница је јуче припремљена за асфалтирање, данас ће бити завршено асфалтирање, након тога прелазимо у Штитар, Малу Врањску, Синошевић и остале путеве који су у плану за обнову у овој години, рекао је Миодраг Филиповић.


-Ово асфалтирање је за Мачвански Причиновић од изузетне важности, овај наш пут је био у изузетно лошем стању, посебно неке деонице које се сада раде, укупне површине до неких 3000 квадрата. Захвалио бих се локалној самоуправи што нам је на наше молбе изашла у сусрет. Ова улица је веома прометна, иде ка Шећерани и индустријској зони и углавном овуда иду камиони и аутобуси рекао је Ђорђе Бабић, председник Савета месне заједнице.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa