Инфо

26. јун 2019.26. јун 2019.
Насловне стране за среду, 26. јун 2019. године

Насловне стране за среду, 26. јун 2019. године

Дневни листови на насловним странама издања за среду, 26. јун, пишу о одлуци Апелационог суда да ослободи припаднике ЈСО за побуну 2001. године, затим да би селектор фудбалске репрезентације Србије могао бити Радомир Антић, о најавама да би премијерка Ана Брнабић могла постати чланица Српске напредне странке, о ставу Венецијанске комисије о црногорском Закону о слободи вероисповести.

АЛО - Под насловом "Шарић све паре стекао легално" лист тврди да су судски вештаци доставили нова документа суду у процесу против Дарка Шарића. "Девет нових борбених хеликоптера" наслов је текста који се бави набавком нове опреме за Војску Србије.

БЛИЦ - "Пропуштена прилика да се открије позадина атентата" о одлуци Апелационог суда да ослободи припаднике расформиране Јединице за специјалне операције за побуну 2001. године, који су због организовања убиства премијера Србије Зорана Дјиндјића осудјени на по 40 година затвора. "Вучић: Бићу радостан ако Ана постане члан СНС-а" - преноси лист. "Црна Гора не може да одузме светиње СПЦ" о ставу Венецијанске комисије о црногорском закону.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Слетео први моћни 'Ербасов' хеликоптер" о новој војној опреми. "ФСС жели Радомира Антића" о томе да се тражи нови селектор фудбалске репрезентације Србије. "Зуроф стиже због Сајмишта", о закону о меморијалном центру који ће, како је најављено, бити готов до септембра.

ДАНАС - "Шабачка напредњачка група за застрашивање", о младићима који су вербално напали представнике опозиције у Шапцу. "Држава улаже десет милијарди евра без икаквог плана и стратегије" о најавама председника Србије Александра Вучића. "Лечић: Систем ослободио своје сараднике", каже за лист члан Демократске странке Бранислав Лечић поводом ослобадјајуће пресуде седморици припадника расформиране ЈСО оптужених за побуну.

ИНФОРМЕР - "Путин поставио ракете на Куби" наслов је текста који говори о руском броду који је стациониран у Хавани. Под насловом "Ове године добићеммо више хеликоптера него што смо икада имали" лист пише о наоружавању Војске Србије.

КУРИР - Под насловом "Војна надмоћ" лист доноси текст који се бави оружаном снагом Војске Србије. "Опрез, прете заразе", наслов је текста који говори о ситуацији у потопљеној београдској општини Борча и тврдњама надлежних да нема разлога за страх.

ПОЛИТИКА - "Десет милијарди евра за бржи привредни раст Србије" о најавама председника Вучића. "Нови намет за изолацију зграда од августа на рачунима за струју, гориво и гас" о обавештењу Јавног предузећа "Србијагас" да се уводи "накнада за унапредјење енегетске ефикасности". "И Митрополија и влада задовољни решењем Венецијанске комисије" о црногорском Закону о слободи вероисповести.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАМ - Под насловом "Бастаћ боље да се скине го и трчи по Теразијама" лист доноси интервју са замеником градоначелника Београда Гораном Весићем.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa