Инфо

9. јул 2019.9. јул 2019.
Стефановић: Нећу да се кандидујем, лажу за диплому

Стефановић: Нећу да се кандидујем, лажу за диплому

Министар унутрашњих послова и функционер Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић изјавио је данас да није кандидат нити ће бити кандидат за председника СНС и истакао да бољег председника од Александра Вучића нема.

Стефановић је за телевизију Прва рекао и да је његова политичка каријера повезана за Вучића и да подржава то што Вучућ ради.

"Не видим бољег председника од Александра Вучића. Што се мене тиче ту се прича завршава - лично нити сам био кандидата, нити сам данас, нити ћу бити. Ја нисам неко ко ће бити председник СНС, моја политичка каријера је везана за Александра Вучића, ја продржавам оно што он ради и не постоји бољи кандидат за то место", рекао је Стефановић.

Он је казао да ће до децембра када ће се одржати скупштина СНС видети шта ће бити, али да лично мисли да нико није бољи за место председника СНС од Вучића, и то не само због странке него и због Србије.

Упитан да ли ће ипак пристати ако у странци буду тражили да преузме функцију председника, он је истакао да не може ништа да се тражи од њега. "Ја са председником имам отворен однос, а пошто објективно не постоји бољи од њега не треба тражити лошије решење", рекао је Стефановић.

Упитан за оптужбе да је фалсификовао и факултетску диплому, он је казао да лидери Савезе за Србију "лажу" и да ће вероватно покушати да му оспоре и диплому основне школе.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa