Инфо

11. јул 2019.11. јул 2019.
Насловне стране за четвртак, 11. јул 2019. године

Насловне стране за четвртак, 11. јул 2019. године


Београдске дневне новине на насловним странама издања за четвртак, 11. јул, најављују посету председника Француске Емануела Макрона Србији 15. и 16. јула, пишу о тексту председника Србије Александра Вучића, и о евроинтеграцији Србије.

АЛО - О стравичној несрећи на аутопуту код Мале Крсне "Деда и мајка страдали беба испала из кола и преживела".

БЛИЦ - "Макрон Србији доноси ових пет порука" о посети председника Француске. "Њихова најсјајнија медаља је живот" о деци излеченој од рака која су учествовала на посебним спортским играма у Москви.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Приштина не може да суди Павковићу", лист преноси одговор Међународног суда правде.

ДАНАС - "Вучићева опасна оргија радикалског популизма", саговорници листа коментаришу текст председника Александра Вучића објављен у среду у дневном листу Политика. "Други човек државе 15 дана не сме да покаже индекс", лидери Савеза за Србију говоре о министру унутрашњих послова Србије Небојши Стефановићу.

ИНФОРМЕР - Преноси став војног аналитичара Мирослава Лазанског "Америка призива рат на Косову".

КУРИР - Под насловом "Вучићу је данас теже него некад Ђјинђићу", доноси разговор са председницом Центра за евроатлантске студијие Јеленом Милић.

ПОЛИТИКА – "Чланство у НАТО-у као 'Поглавље 36' за Србију", лист преноси оцене бившег дипломате Срећка Ђукића. "Макронов пут у Београд не води преко Москве" о предстојећој посети француског председника Србији.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Макрон и Вучић држе говор на Калемегдану", о предстојећој посети француског председника Емауела Макрона.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa