Инфо

12. јул 2019.12. јул 2019.
Насловне стране за петак, 12. јул 2019. године

Насловне стране за петак, 12. јул 2019. године

Дневни листови на насловним странама од петка, 12. јула 2019. године пишу о невремену на Халкидикију у Грчкој, обележавању 24. годишњице геноцида у Сребреници и изјави амбасадора немачке Томаса Шиба да је став Немачке и осталих чланица ЕУ да је у Сребреници 1995. године почињен геноцид и да очекује и од Србије да заузме такав став.

БЛИЦ - "Људи су у паници тражили децу, ветар је чупао бандере", испосвест српских туриста са Халкидикија. "Какаве су ствране шансе да Тео дође у Звезду", о томе колико је реално да кошаркаш Милош Теодосић дође у Црвену Звезду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Немачка нам држи предавање о геноциду", о изјави амбасадора Немачке Томаса Шиба да је масакр у Сребреници један од најгнуснијих злочина у 20 веку. "Личило је на апокалипсу", исповест српских туриста после невремена на полуострву Халкидики.

ДАНАС - "Сребреница је отворена рана", у меморијалном центру Поточари укапане још 33 жртве. "Провера дипломе не може да застари", о томе да и даље нема одговора како је министар полиције Небојша Стефановић завршио основне академске студије. "Потписима осудити Вучићев говор мржње", академик Душан Теодоровић покренуо петицију након ауторског текста председника Србије Александра Вучића "Елита и плебс".

ПОЛИТИКА - "Библијски потоп на Халкидикију", седам особа је страдало док је више стотина људи повређено у незапамћеном невремену. "Никада нисам рекао да бих убијао Србе", каже некадашњи тенисер Горан Иванишевић, а садашњи тренер Новака Дјоковића.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa