Инфо

Берза

  • aero 900 ▲ 3,69%
  • ikrbg 70 ▲ 40,00%
  • jesv 6.002 ▼ -7,66%
  • niis 605 ▲ 1,00%
  • rso16142 114,63 ▼ -0,90%
  • stotn 125 ⚫ 0,00%
(3. мај 2020.)
НИЈЕ СРАМОТА СЕЋИ ДРВА И САЊАТИ ВЕЛИКЕ СНОВЕ

УЧИМ НА ТУЂИМ ГРЕШКАМА

Милош је неко кога није срамота да ради послове као што су обезбеђење,или цепање дрва. Он је млад и перспективан и сања о великом успеху.
УЧИМ НА ТУЂИМ ГРЕШКАМА
Милош Марковић,дечко који има страст према цртању стрипова нам говори о томе како је то бити школовани клесар који ради тешке физичке послове.

Милош је неко кога није срамота да ради послове као што су обезбеђење,или цепање дрва. Он је млад и перспективан и сања о великом успеху.

- Мој поглед на такву врсту посла је једноставан,научи се доста битних ствари које су потребне у животу ради излазака из лоших ситуација-каже нам он.

По његовом мишљењу све се решава разговором и разговор све отклања све могуће последице. Интересује га психологија,или како он каже људско биће.

-Ако погледате данашњи свет из сваке перспективе,шта можете видети? -Видећете лоше ствари- каже он и додаје.
-.Много тога се може научити из одређене групе људи.Посматрати их и учити на њиховим грешкама.

- Ја сам само ћутљива особа која посматра људе у било ком друштву. Посматрам њихов говор тела,и очи које никада не лажу - дела људи су пресудна.

Нажалост,у данашње време ћемо видети пуно људи као Милош.Млади и талентовани. Млади људи у Србији су пуни талената и жеље за учењем и напредовањем. Све ћешће ћемо видети људе који одустају од својих снова и раде тешке физичке послове због своје егзистенције. Ипак,срећа је у томе да имамо доста слободног времена искористи за оне ствари које волимо.
Горан Димитријевић

Local Press Laboratorija je pilot projekat razvijen u saradnji sa organizacijom Free Press Unlimited i uz finansijsku podršku Ministarstva inostranih poslova Kraljevine Holandije

Најновији број

28. мај 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa