Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
„ГОМЕКС“ ОТВОРИО НОВИ ПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ У ШАПЦУ

КОД НАС ЗНАТЕ ШТА КУПУЈЕТЕ

Симболичним пресецањем врпце од стране градоначелника Небојше Зеленовића и генералног директора компаније из Зрењанина Горана Ковачевића супермаркет у Краља Милутина прошле суботе званично почео са радом
Успешност пословања на шабачком тржишту Компанија „Гомекс доо“ из Зрењанина потврдила је отварањем новог продајног објекта прошле суботе. Супермаркет површине 1.200 квадратних метара, смештен у Краља Милутина бр. 5, својим потрошачима понудио је велики асортиман производа у шта су се могли уверити сви они који су присуствовали свечаном отварању. Пре симболичног пресецања врпце градоначелник Небојша Зеленовић честитао је генералном директору Компаније „Гомеџ доо“ на успешно завршеној градњи у кратком временском року.
- Град Шабац подржава и домаће и стране инвеститоре. Јако је важно да са сваким од њих имамо добру комуникацију. Од почетка изградње објекта са Компанијом „Гомекс“ имамо одличну сарадњу. Трудили смо се да одговоримо на све њихове захтеве како би у најкраћем могућем року, а у складу са конкуренцијом на тржишту, они били један од првих објеката који се отвара на овој новој локацији. Истовремено желимо да тржишно разрадимо овај део града и да подигнемо капацитет и потенцијал за даљи развој некретнина у овом делу јер је то наш основни циљ. Позивам Шапчане да посете објекат и да се увере да ли је то оно што су желели и што су очекивали. Сигуран сам да Компанија „Гомекс“, као и други наши партнери овде у граду, могу да одговоре на пробирљиве захтеве наших суграђана ““ рекао је градоначелник.
Да истоветну важност за своје пословање има Шабац као и Зрењанин, у коме је седиште компаније са својих шеснаест објеката, потврдио је и генерални директор Горан Ковачевић.
- Ово је наш једанаести објекат у Шапцу. То би у преводу значило да смо задовољни са сарадњом, нашим радом и како су нас Шапчани дочекали. Оно што одваја „Гомекс“ од других сличних компанија је најбоље речено у нашем слогану који каже: „Код нас знате шта купујете“. Трудимо се да у асортиман производа уврстимо проверене производе. Поверење потрошача је нешто што се јако дуго гради. То је једини начин да ми опстанемо ““ додао је Ковачевић.
Породици од 1.500 запослених Компаније „Гомекс доо“ придружило се још тридесетшесторо радника. Поред продајног дела Шапчанима су у понуди и услуге ресторана, апотеке и поште.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa