Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
ОБЕЛЕЖЕНА ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ОШ „ЈЕВРЕМ ОБРЕНОВИЋ“

ВЕСЕЛО И ПОУЧНО

Као и у осталим шабачким школама тако је и у ОШ „Јеврем Обреновић“ прошла седмица била у знаку обележавања Дечје недеље. Низом активности од зумбе, посете Балетске школе „Арабеска“ и наступа балерине Таре Цветковић, прве Шапчанке која је уписала Балетску школу „Лујо Давичо“, преко предавања наставнице хемије Јелене Божић са ученицима о српским хемичарима, радионице Ученичког парламента „Представљамо се“ на којој су се представили ученици ОШ „Јанко Веселиновић“, квиза „Здрава храна“ за ученике четвртог разреда који су организовале и водиле наставнице биологије Милена Мирчић и Мирјана Теодоровић, ликовне радионице за петаке на тему „Како је диван свет“, до занимљивих креативних радионица Продуженог боравка, спортских активности и свакодневног „Фласх-моба“ на платоу школе које су водиле наставница музичке културе Марица Пријовић и учитељица Каћа Гајић.
Дечја недеља завршена је драматизацијом чувене бајке „Немушти језик“. Представу су приредили ученици осмог разреда са својом наставницом српског језика Светланом Тошић.
И у Издвојеном одељењу на Мишару није било ништа мање занимљиво. Осим традиционалних спортских активности, такмичења у штафетним играма, скоку у даљ и трчању на 30 метара, ученици су осликавали своје снове, играли друштвене игре, бирали нај фризуру и организовали маскембал.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa