Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
УЧЕНИЦИ ОШ „СВЕТИ САВА“ УГОСТИЛИ ЧЛАНИЦЕ ФОРУМА ЖЕНА ГО СПС

РАДОСТ ДАРИВАЊА

Као и сваке године у ОШ „Свети Сава“ током прве седмице месеца октобра, посвећене обележавању Дечје недеље, било је доста активности. Оне су започеле дружењем са децом предшколске групе Вртића „Бубамара“ у Шабачком позоришту. Уследио је обилазак града, посета посластичарници, спортске активности. Последњег дана, прошлог петка, у госте су им пристигле чланице Форума жена Градског одбора СПС.
- Ово је традиција доласка у једну школу која је са високим квалитетом. Школа која одише чистоћом, школа у којој је наставно особље квалитетно и пуно љубави према својим штићеницима, односно према својим ученицима. Мислим да школе у граду треба чешће са својим делегацијама деце да посете ову школу, да виде са колико се љубави ради са децом, уређује простор, са децом која пружају све од себе колико могу и за колико су оспособљена. Донели смо ситне поклоне пажње и љубави од мајки и жена које првенствено воде рачуна о подмлатку, својој деци. Као човек сматрам да је свако дете део овог друштва, али и део сваке жене, јер мајка је једино та која, уз пуно љубави, зна како треба одгајати децу па са каквим год могућностима она била ““ рекла је Милка Петковић, председница Форума жена Градског одбора СПС.
Свака посета за децу ове школе представља више од дружења. То је тренутак када се осети топлина дечје добродошлице и радост даривања гостију.
- Код нас је брига о деци свакодневна. Помоћ коју добијамо кад год дошла, добродошла је. То се показало и ових дана пошто смо кренули са опремањем сензорне собе коју смо на неки начин кроз наш школски развојни план после пет година успели да остваримо. Мислим да је то значајно како за нас, тако и за сам град и остале школе. У питању је потреба и осавремењавање рада са том децом, односно пружање што квалитетнијих услуга деци која се налазе како у нашој школи, тако и деци од предшколског узраста па до завршетка основне и средње школе у граду. То је нешто што стварно једна школа, ако мисли да ради и прати савремене трендове, треба да има ““ истакла је Снежана Радовановић, директорка.
О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa