Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ВАГА
Толико сте били успешан привредник, да сте заслужили да будете министар привреде. Јесте да је диплома мало спорна, али важно је да сте привредник. И када је привредник завршио посао у Министарству без наставка сарадње, нормално је да се врати у привреду и да настави да зарађује и да плаћа држави порез. Ма јок. Држава ће да настави да плаћа привредника тако што ће да га стави на чело државне агенције са огромном платом и ресурсима. Е, то је ваша успешна прича живота.
ШКОРПИЈА
Благо Србији ако сте јој ви потребни. Преживела је Србија некако без вас 11 година, вероватно би могла још коју годину без ваших салата. Успели сте у Русији, није да нисте, али сте побегли, и то је чињеница. Имамо ми бизнисмене који су, такође, могли да побегну, али су били мало у затвору, за разлику од вас који сте били паметнији и шмугнули на време. Не би нас изненадило да вам и црвени тепих изнесу када се будете вратили. Ипак сте ви иста братија.
СТРЕЛАЦ
Поменули смо прошле недеље да еуфорија због победе на референдуму треба полако да се смири и да се окренете решавању животних проблема. Али, не вреди. Није вам довољно ни што сте победили у Сребреници. Хоћете још. Размишљате о референдуму о независности Републике Српске. Полако, брате Србине. Видите да није неко време за екстремне кораке. Притисли са свих страна. Дубоко дишите, баците се мало на јогу, уживајте у чарима „дедовања“.
ЈАРАЦ
Решили сте да будете мали Слоба. Ваше право, ваш избор. Сређујете стање у странци, делите укоре, предискључења, избацујете поједине из странке. Напредно је реконструишете. Могли сте, истине и правде ради, и себи да доделите који жути картон због кофера или банана, али нека, има ко вама и црвени да уручи, ако буде требало. Да се докажете као борац, оплели сте мало по „нејакој“ Зорани, али спустила вас је она на земљу у моменту. Мало се примирите и смирите.
ВОДОЛИЈА
Док ви отварате конзулат у Петерсбургу, овде решавају проблеме око Трепче. И нико да се сети да вас пита: „Председниче, шта урадити, како даље“. Чак вас ни ОН није разумео шта сте рекли. Вашу изјаву да је доста уступака учињено Приштини, ОН је схватио као подршку ЊЕГОВИМ напорима да се реши проблем. А, неће да буде да је баш тако. Доста значи доста, а не подршка. Ви ћете учинити све да се ситуација смири, али можда ОН, полако али сигурно, диже руке од вас.
РИБЕ
Ви сте срећан човек, јер не морате да читате штампу коју не волите. Има оних који то раде уместо вас, па онда и изложбу отворе. Занимљиво је да не читате, а све знате шта је ко објавио. Немојте онда да се љутите на оне који исто не читају, на пример, Бриселски споразум. Ви сте га прочитали, и тамо нема ни слова о Трепчи. Свака вам част на одлуци Владе Србије о поништавању одлука Владе Косова. Ено, у Приштини не знају шта ће, узнемирили сте их до неба.
ОВАН
Вама распоред звезда дефинитивно није наклоњен, још сте нераспоређени. О чему се ради, не знају ни астролози, вероватно зна само ОН. А, толико сте труда и времена, што не рећи и пара уложили не би ли се нашли негде у ЊЕГОВОМ оку. Или се прави луд, или сте нешто забрљали. Право да вам кажемо, недостајете у парламенту. Навикли смо на вас и на ваше бисере. У сваком случају, наставите да се борите, вероватно ће „неко јуне и вас да муне“, како то већ умемо ми да кажемо.
БИК
Свашта може да се обруши на вас, али ви сте стамени попут оних тунела који су под вашом ингеренцијом. Не може тамо неки Дачић да вас дискредитује и унапред ускраћује подршку за евентуалну кандидатуру за председницу Србије. Аргументи и сила су на вашој страни. Немате ви проблем са тиме, али нећете никоме да прећутите. Нисте ћутали ни јачим играчима. Не повлачите се ни пред ким, или чим, сем пред ЊИМ, и биће све у реду.
БЛИЗАНЦИ
Направили сте два велика гафа који могу да утичу на вашу политичку каријеру. Споменули сте ултиматум Брисела, и најавили борбу за Трепчу пред Саветом безбедности Уједињених нација. Ниједна од те две ствари се нису свиделе ЊЕМУ, чак вас је и укорио, малчице. Ви добро знате шта значи када се ОН тако понаша. Није немогуће да спакујете ствари у кутију и, гудбај Чарли, отказ. Можда није све тако црно, можда у ЊЕМУ проради она милоснија страна, па прегурате и ову кризу.
РАК
Као што смо написали прошле недеље, између „све“ и „ништа“, вас је запало ништа. Свет није изабрао вас, већ Португалца, али шта било коме значи друго место ““ ништа. За вас увек има алтернативе. И одмах су почеле спекулације. Многи вас виде као председника Србије, чак таблоиди пишу о вези са појединим тајкунима. Све је сада у оптицају, али питање је колико вас занима да Пету авенију замените Андрићевим венцем. То је, ипак, Њујорк, а не Баточина.
ЛАВ
Кренули одмах проблеми. Тако је то у животу. Стално успони и падови. Ви сте били свесни тога шта вас чека када су вас изабрали за шефа странке. Вероватно нисте очекивали да ће неко да вас прозива због сата на руци, макар вредео као двособан стан у Београду. Међутим, изгледа да вас те глупости не узбуђују много, јер сте спремни да разговарате о заједничком председничком кандидату опозиције. То је велика новост и позитивно размишљање.
ДЕВИЦА
Док ви млатите празну сламу о Хрватској, Босни, а ево сада и о Трепчи, неко раднике у овој земљи тера да клече. То вас, као ресорног министра, наравно, не погађа много. Брину вас Милановићи, Изетбеговићи, Тачији..., све сем оно за шта вас народ плаћа. При том сте још и левичар, додуше на Дедињу, али то није много важно. Послали сте, на крају, инспекцију у ту „Јуру“, али тешко да ће од страха неко од радника било шта да каже. Замислите у каквој држави живимо, ако се плашимо да говоримо истину, јер ћемо остати без минималца.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Жељка Сертића, Богољуба Карића, Милорада Додика, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Зорана Бабића, Зорану Михајловић, Марка Ђурића, Вука Јеремића, Драгана Шутановца, Александра Вулина.
Ненад Кулачин

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa