Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.

МИКОДЕНТАЛ АПСОЛУТНИ ПОБЕДНИК НА САЈМУ МЕДИДЕНТ 2016


Шабачка компанија „Микодентал“ постигла је изузетан успех на овогодишњем Сајму медицине и стоматологије у Београду.
Највеће признање Сајма медицине и стоматологије - Плакету МЕДИДЕНТ, компанија Микодентал д.о.о. ““ Шабац, награђена је за М4 ““ нови ЦАД/ЦАМ систем, компаније Зирконзахн из Италије.
Микодентал је генерални заступник овог италијанског произвођача за цео регион. Пошто су на штанду компаније угостили своје бројне пословне партнере из читавог региона, јасно је да је овогодишњи МЕДИДЕНТ имао широку интернационалну публику.
Добитници Специјалног признања Медидент-а у области дентала су Микодентал д.о.о. ““ Шабац за ЗУБЛЕР ВАРИО 200 ЗР Револуционарна пећ за печење керамике на цирконијум основи са новом ТТЦ технологијом, 2. Микодентал д.о.о. ““ Шабац за Дипломат Адепт ДА370/ДА380 Стоматолошка јединица из серије Премиум лине ДИПЛОМАТ ДЕНТАЛ-А, Микодентал д.о.о. ““ Шабац за ВИНТАГЕ МП Уни-Лаyер Универзална једнослојна микро-керамика за метал, фирме СХОФУ.
-Традиционално учествујемо на Сајму медицине и стоматологије и то не бисмо радили да нисмо задовољни, али ове године смо презадовољни. Комплетан утисак је одличан - од нашег сајамског наступа, преко броја посетилаца, јер је на нашем штанду гужва од отварања до затварања хале, до организације манифестације и комуникације са нашим пословним партнерима са Сајма, за наш лист је изјавила Дамјанка Ђурић, директор Микодентала.



Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa