Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
Дечја недеља у Крупњу

НЕЋУ ДА БРИГАМ, ХОЋУ ДА СЕ ИГРАМ!

Весели, разиграни и распевани малишани прославили дечју недељу низом активности. Маскембал у коме су сви уживали
Под слоганом „Нећу да бригам, хоћу да се играм!“ у Крупњу је низом активности Предшколске установе „Наша радост“ обележена Дечја недеља. Малишани су помагали једни другима, играли се и певали. Деца старије и предшколске групе цртала су кредама у боји у затвореној улици, док су деца јаслица, млађе и средње групе цртала и уживала у дворишту вртића. У сарадњи са Библиотеком „Политика“ организоване су пројекције цртаних филмова.
Од понедељка до петка организована је акција „Деца - деци“ у којој су у холу вртића сакупљали хуманитарне пакете за удружење „Зора“ из Крупња. У оквиру активности „У здравом телу - здрав дух“ деца су учествовала и такмичила се у спортским дисциплинама. У радним собама су разговарали о дечјим правима, али и обавезама које произилазе из тих права. Причали су о здравој храни и хигијени, такмичили се у погађању различитих врста воћа по мирису и укусу. У радионицама са родитељима настале су својеврсне честитке лепих речи које су изложене у холу вртића.
На велико задовољство деце, у четвртак је у поподневним сатима одржан маскембал. Разиграни и распевани малишани, прерушени у костиме супер-хероја, вила и вештица, принцеза, робота, полицајаца, омиљених цртаних ликова и многих других, поносно су парадирали, весели и раздрагани, уживајући у прелепом октобарском дану као створеном за њих.
Д. Жугић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa