Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА ПУ „НАШЕ ДЕТЕ“ ОКУПИЛА ВЕЛИКИ БРОЈ РОДИТЕЉА И ДЕЦЕ

ШАРЕНИ СВЕТ РУКОТВОРИНА

Многобројне активности поводом обележавања Дечје недеље прошлог четвртка добиле свој епилог отварањем традиционалне манифестације испред старе Робне куће
Како то традиција налаже, када је у питању Предшколска установа „Наше дете“, многобројне активности поводом обележавања Дечје недеље, достигле су врхунац Продајном изложбом. Оно што су претходни временски период васпитачи заједно са децом и родитељима припремали прошлог четвртка нашло се на штандовима. Разноразне рукотворине примамиле су велики број посетилаца међу којима су најбројнији били родитељи и деца.
- Дечја недеља веома је специфична сама по себи зато што се управо тада деца отварају према граду, родитељи су упућени на васпитаче, васпитачи на родитеље, деца између себе, све у једној сарадњи. Ова Продајна изложба само је завршни део, односно финале једног процеса за који се припремамо веома дуго ““ изјавила је Сандра Мићић, директорка ПУ „Наше дете“.
Задовољство виђеним изразио је и председник Скупштине града Немања Пајић.
- Драго ми је да ова манифестација заједно са нашом децом расте и развија се и да је из године у годину све посећенија. Имамо све више родитеља који је посећују како би видели шта су њихова деца урадила. Такође ми је драго што се деца из Предшколске установе истичу у односу на другу. Зато смо ми у Градској управи заједно са менаџментом Предшколске установе радили на томе да се повећа обухват деце која иду у предшколску установу. Ми сада имамо три нова вртића. Како имамо више деце сигурно ће и ова манифестација бити боља. Можемо само да уживамо и да будемо поносни јер деца јесу најважније што имамо. Морамо уживати у њиховом одрастању што ова манифестација управо то и показује ““ рекао је Пајић.
О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa